ENDÜSTRİYEL MUTFAK VE ÇAMAŞIRHANE TESİSATI EL KİTABI (PDF Kitap)
Endüstriyel Mutfak ve Çamaşırhane Tesisatı; konusunda bir ilk olup iki yıla yaklaşan bir çalışma sonucu ortaya çıkmıştır. Yurtiçi kaynaklara ulaşmanın yanı sıra yurtdışı kaynaklara da ulaşılarak hazırlanan kitabın önümüzdeki yıllarda daha da geliştirileceğine inanıyoruz.
Kitabın içeriğinde endüstriyel mutfak ve çamaşırhane tesisatının Özellikleri ve projelendirmeye ilişkin bilgiler yanında " Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi-HACCP" (Hazard Analiysis Critical Control Point) boyutuyla da konunun proje yapanlar açısından somutlaştırılmasını hedeflenmiştir.
Hastane, otel, okul, askeri tesis vb. endüstriyel, turistik, ticari, sosyal kapsamdaki mekanların mutfak ve çamaşırhaneleri nitelenirken; verilen bilgilerle tasarıma ilişkin veriler de sağlanmıştır.
Bu kitap projecilere olduğu kadar otel, hastane, okul askeri tesis,yurt vb. endüstriyel mutfak ve çamaşırhane tesisleri işleticilerinin de elinde bulunması gereken bir kitap niteliğindedir.
kitapta;
• Mutfak sektörü
• Mutfak cihazları
• Mutfak tesisatı projelendirme kuralları
• İhtiyaç ağı
• Mutfağın işletilmesi
• Hijyen kuralları, HACCP
• Diğer mutfak çeşitleri
• Çamaşırhane tesisatı
konuları ile ilgili bildiriler yer almaktadır.
- Açıklama
Endüstriyel Mutfak ve Çamaşırhane Tesisatı; konusunda bir ilk olup iki yıla yaklaşan bir çalışma sonucu ortaya çıkmıştır. Yurtiçi kaynaklara ulaşmanın yanı sıra yurtdışı kaynaklara da ulaşılarak hazırlanan kitabın önümüzdeki yıllarda daha da geliştirileceğine inanıyoruz.
Kitabın içeriğinde endüstriyel mutfak ve çamaşırhane tesisatının Özellikleri ve projelendirmeye ilişkin bilgiler yanında " Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi-HACCP" (Hazard Analiysis Critical Control Point) boyutuyla da konunun proje yapanlar açısından somutlaştırılmasını hedeflenmiştir.
Hastane, otel, okul, askeri tesis vb. endüstriyel, turistik, ticari, sosyal kapsamdaki mekanların mutfak ve çamaşırhaneleri nitelenirken; verilen bilgilerle tasarıma ilişkin veriler de sağlanmıştır.
Bu kitap projecilere olduğu kadar otel, hastane, okul askeri tesis,yurt vb. endüstriyel mutfak ve çamaşırhane tesisleri işleticilerinin de elinde bulunması gereken bir kitap niteliğindedir.
kitapta;
• Mutfak sektörü
• Mutfak cihazları
• Mutfak tesisatı projelendirme kuralları
• İhtiyaç ağı
• Mutfağın işletilmesi
• Hijyen kuralları, HACCP
• Diğer mutfak çeşitleri
• Çamaşırhane tesisatı
konuları ile ilgili bildiriler yer almaktadır.Stok Kodu:0348Sayfa Sayısı:101Basım Yeri:AnkaraBasım Tarihi:2003Dili:Türkçe
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim50,0050,00226,0052,00317,6753,0069,0054,0096,1155,00QNB Finansbank KartlarıTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim50,0050,00226,0052,00317,6753,0069,0054,0096,1155,00Bonus KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim50,0050,00226,0052,00317,6753,0069,0054,0096,1155,00Paraf KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim50,0050,00226,0052,00317,6753,0069,0054,0096,1155,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim50,0050,00226,0052,00317,6753,0069,0054,0096,1155,00World KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim50,0050,00226,0052,00317,6753,0069,0054,0096,1155,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim50,0050,002--3--6--9--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.